DUBTES

1.Pot jugar una persona sola?

No, aquest joc de room scape està pensat per treballar en equip i es requereix la coordinació de diferents persones.

2.Pot jugar un grup més gran de 6 persones?

Per les condicions d’espai, no és posible. A part, quan els grups són molt grans, es freqüent perdre l’objectiu inicial de la partida. L’alternativa per a grups més grans és fer dues reserves seguides sempre que el calendari de reserves ho permeti.

3.Quina és l’edat mínima obligatoria per jugar a Stoker room scape?

Per participar en aquest room escape cal tindre 18 anys com a mínim. De forma excepcional, poden participar menors d’edat sempre que tinguin 14 anys com a mínim i vinguin acompanyats d’un adult.

4.És un espectacle de terror?

A diferència d’altres room escapes, on la tensió només resideix en el límit de temps, Stoker té algunes situacions que poden induir a la por. Però hem de recordar que no som un túnel del terror sinó un room scape. I també recordar que la por és subjetiva i que allò que per a uns es terrorífic per d’altres no ho és pas.

5.La condició física es important?

No, no ho és. En aquest room scape no cal fer servir la força per seguir avançant, sinó que cal utilizar bé la lógica per superar amb èxit la partida.

6.Com puc realitzar el pagament?

A través de PayPal o tarjeta de dèbit o crèdit (VISA, Mastercard, Maestro i American Express) en el  moment de fer la reserva.

7.Què passa si es modifica el nombre de persones de la reserva ?

Si el nombre de persones és inferior al de la reserva, no es podrán retornar els diners. D’altra banda, si s’hi afegeixen persones, es cobrarà en efectiu la diferència quan acabi la partida.

8.Com canvio la data de la reserva?

Siempre que avisis amb tres dies d’antelació, podràs canviar la data de la teva reserva. Per fer-ho, escriu un e-mail a reservas@stokerroomscape.cat.

9.Puc cancelar una reserva?

No, no pots. Però pots canviar la data de la reserva.

10.És obligatori que la persona que hagi fet la reserva vingui a jugar?

No. Si la persona que ha fet la reserva no pot venir, la resta del grup podrà gaudir de la partida.

11.Què passa si arrivo tard?

Es descomptarà el temps de retard al temps de la partida, per no alterar l’horari del grup següent.

12.Hi ha lavabo al local?

Si que n’hi ha, però no hi podràs accedir de forma immediata.

13.Tinc dubtes que no figuren a la llista:

Per a qualsevol dubte que tinguis envia’ns un e-mail a dudas@stokerroomscape.cat o bé truca 640 389 398. L’horari d’atenció al client és de 10h a 14h i de 16h a 20h.